28 Eylül 2016 Çarşamba

Grup Yapmanın Dibine Vurduk

Adım pelin arkadaşlar. 23 yaşında üniversitede üçüncü sınıfta okuyan bir genç kızım. Arkadaşlarım tarafından çok sevilen biriyimdir. Ayrıca bütün arkadaşlarım da güzel olduğumu söylerler. Aramız da çok iyidir. Okulda fiziğimle de baya tanınan bir kızımdır. Anlatacağım hikayem bu yıl yaz tatilinin yaklaştığı zamanlarda yaşandı. Arkadaşlarımla birbirimizi çok sevdiğimiz için tatilin gelecek olmasına çok üzülüyorduk. Çünkü tatilde herkes bir yerlere dağılacak ve birbirimizden uzun süre ayrı kalacaktık. Bu yüzden biz de son günlerimizi dolu dolu geçirmeye karar verdik. Her gün farklı bir şeyler yapıyor ve birlikte olmanın tadını çıkartıyorduk. Yine böyle bir gündü ve arkadaşlarla hep birlikte bir şeyler yapmaya karar verdik. Ne yapalım diye düşünürken bir arkadaşın aklına ormana gidip çılgınlık yapma fikri geldi.
Hemen bir arkadaş araba bulup geldi ve içeceklerimizi de alarak arabaya doluştuk. Gideceğimiz ormanlık alan şehrin biraz dışarısında kalıyordu. Burada bazı arkadaşlarımızın kaldığı bir orman evi vardı. Biraz baraka gibiydi ama bu gece için bize yeterliydi. Çünkü amacımız orada konaklamak değil felekten bir gece çalmaktı. Neyse arabaya bindik biraz şehir içinde tur attık ve ormanlık alana doğru yola çıktık. Neyse o gece değişik şeyler olacağı daha gecenin başından belliydi. Ormanlık alana gelip eve girdiğimizde hemen mezeleri hazırladık ve içmeye başladık. Sonra da zaten işler yolundan çıktı. Yavaş yavaş herkes birbirine sarkmaya el şakaları yapmaya başladı. Benim kısmetime de hemen yanımda oturan okulun en yakışıklılarından Okan düştü. Kafamız iyice güzel olunca birden Okanla öpüşmeye başladık. Zaten yanımızdakiler umrumuzda bile değildi onların da bizden farkı yoktu herkes birbiri ile takılıyordu.
Neyse ben hemen okanı elinden tuttum ve evde boş olan bir odaya götürdüm. Benim bunu yaptığıma inanamayan gözlerle yüzüme bakıyordu oldukça şaşkındı. Kapıdan girer girmez hemen dudaklarına yapıştım. Okanda ilk şoku atlatınca bana karşılık vermeye ve göğüslerimi okşamaya başladı. Kapının arkasında duvara dayanmış deli gibi öpüşüyorduk. Ben elimi okanın sikine atınca o da benim amımı okşamaya başladı. Alkolün de etkisi ile çok fazla zevk alıyorduk. Yaklaşık 10 dakika kadar bu şekilde öpüştükten sonra hemen Okanın önünde diz çöktüm ve yarağını dışarıya çıkardım. Sonra da ağzıma alarak yalamaya başladım. Harika bir şeydi kendimizden geçmiştik adeta. Ben yalarken Okan zevk sesleri çıkartıyordu. Sonra beni kaldırdı ve soymaya başladı. Tamamen soyduktan sonra yatağın kenarına yatırarak kafasını amıma gömdü. Yalanırken kendimden geçmiş sadece inliyordum. Ahhhh ohhhh seslerim odanın her yerini sardı.
Okanın amımı yalaması bitince artık sokması için yalvarmaya başlamıştım. İşini iyi biliyordu hemen yarağını eline aldı ve amıma sürtmeye başladı. Zaten ıslanan amıma yarağını sokması hiç de zor olmadı. Yarrak amıma girdiği anda ohhhhh diye bir ses çıkardım. O kadar güzel ve sert sikiyordu ki inlemelerime kesinlikle engel olamıyordum. Yaklaşık 10 dakika bu şekilde amımda gidip geldi ve sonra beni kucağına aldı. Ben kucağında zıplarken o da göğüslerimi sıkıyordu. 5 dakika dayanabildim ve birden üzerine yığılarak boşalmaya başladım. Bu sırada Okanda durmadı ve alttan amıma çakmaya başladı. Boşalırken böylesine sikilmek bana çok zevk vermişti. Sonra yaptığımız seks diğer arkadaşlarımızın da katılması ile grup sekse döndü ve inanılmaz anlar yaşadık. Birbirimizden ayrı kalacağımız zamanı artık daha fazla özleyeceğiz.

25 Eylül 2016 Pazar

Bu İş Artık Böyle Devam Eder

Merhaba arkadaşlar benim adım Mehmet.Baktım ki sitedeki insanlar kendi hikayeleri paylaşa paylaşa bir hal olmuş.Ben neden paylaşmayayım dedim.Ha yanlış anlamayın benimki kıskançlık değil de biraz eğlenme isteği arkadaşlar.Size biraz kendimden bahsetmek istiyorum .Ben bir süpermarket işletiyorum arkadaşlar.Yaşım 32.1.78 boyunda 65 kilo bir adamım.Siz anlatacak olduğum hikayem bizim mahalleden bir kız ile alakalı.Hergün benden alışveriş yaptığı için ona karşı bir göz aşinalığım vardı.Gel zaman git zaman ben de bu kıza yazılmaya başladım.Şimdilerde diyorum ki iyiki ona yazılmışım.Çünkü ailesinin evde olmadığı bir zamanı denk getirmiş hatun benim için.Hem de hiç haberim yokken.Sonra beni aradı ve eve gelip gelemeyeceğimi sordu sonra baya bi yakınlaşmaya başladık ben daha fazla dayanamayıp seni istiyorum felan dedim o olmaz felan dedi ben dinlemeyip sarıldım ve zorla yata yatırdım tepki veriyordu ama bi süre sonra tepkileri zevke dönüşmüş olmalıki ses çıkartmıyor ve sürekli inliyordu üzerini soymya başladım ilk önce o güzel amcını yalamakla başladım ben yaladıkca o dahada amını kafama bastırıyordu amı baya bi ıslanınca bende onun azına verdim çok iyi sakso çekiyordu ve daha sonra yata uzanıp sevişmeye başladık ben amını parmaklıyordum o acıyor felan diyordu ama bi süre sonra alışdı tabi amıda alışmışdı parmaklanmaya daha fazla dayanamayıp içine girmeye başladım ilk başda kan gelmedi ama bi süre sonra kanamaya başladı aldırış etmiyor sürekli istiyordu çığlıklar atıyordu ben dayanamadım ve çıkarıp üzerine boşaldım sonra yata uzanıp onu kucama oturtup alttan pompaladım ve sonrada o hafif inleyerek boşaldı sonra banyomuzu yapıp çıktık şimdi fırsat buldukca iteliyorum amdan götten

21 Eylül 2016 Çarşamba

Nişanlım Beni Grup Sekse Soktu

Selam ben nilay nişanlım Ahmet ile oldukça iyi anlaşıyorduk onu çok seviyorum gerçekten bir kadının isteyebileceği bütün özellikler onda toplanmış durumda çok sosyal bir çevresi olan Ahmet bir gün beni arayıp akşama bir arkadaşıyla sevgilisinin bizi evlerine çağırdıklarını onlara gideceğimiz söyledi tamam dedim kabul ettim akşam için kendime güzel bir elbise aldım kırmızı renkli taşlı bir elbise çok abiye gibi durmasa da gene de oldukça şık bir elbiseydi. Arkadaşlarının evlerine gittik oturduk oldukça sıcak ve samimi karşıladılar bizi biraz alkol aldık dans müziği çalıyordu ve hadi dans edelim diye tutturdular ama eşleri değiştirdik ben başka bir adamın kollarında dans ediyordum kulağıma sürekli olarak çok güzel olduğumu sevgilisinin yanında benim güzelliğimin daha çok ön plana çıktığını söylüyor sürekli göğüslerime bakıyordu.Ben ondan bu lafları duyunca gerçekten çok şaşırdım. Yani o benim nişanlımın en yakın arkadaşıydı ve bana bu sözleri söylemesi çok garipti. Biraz sonra adam iyice işi çığırından çıkarmış resmen sikini bana dayıyordu bu sırada da kulak memelerime boynuma hafif hafif öpücükler konduruyordu. Salon biraz dardfı o yüzden iki çift dans ederken birbirimize çarpmaya başladık. o sırada adam nişanlıma zaten daracık yer siz diğer odaya gidin dedi. Ben o an yandığımı anlamıştım. Nişanlım kızı alıp odadan gitti ve bu defa adam daha bir sert sikini bana dayamaya başladı. ben yapma dedikçe o dayamaya devam ediyordu. İşte o anda birden karanlıktanda faydalanarak bir anda dudaklarıma yapıştı. Ben çok direndim ama o hiç umursamadı beni öpmeye devam etti.Hatta artık biraz daha ileriye gitmişti. Bu defa işi dahada ileriye götürüp elini südyenimin içine sokmuş memelerimi okşuyor sıkıyordu offfff harikasın diyerek sürekli inliyordu. Artık ben de kendimi bıraktım ve ona karşılık vermeye başladım. Çılgınlar gibi öpüşüyor adam kalkmış dimdik olmuş sikiyle eteğimiz üzerinden bana sürtünüyor bir eliylede sikini çıkarmaya çalışıyordu. En sonunda artık külotumu aşağıya indirdi ve sikini amıma sokmaya başladı. Ben de zaten ıslanmıştım ve siki kolayca amıma girdi. Bu arada beni ters döndürdü enseme bastırarak beni önüne domaltı sikini amıma sokmaya devam etti. O sırada nişanlım ve adamın sevgilisi de odaya geldiler. Ben nişanlım kızar sanıyordum ama onlar zaten çıplak geldiler. Böylece bizim seksimiz de grup sekse dönüştü. O gece sabaha kadar devam ettik. Resmen nişanlım beni kendi eli ile grup sekse getirdi.

18 Eylül 2016 Pazar

Komşu çocuğuyla sabaha kadar sikiştim

Merhabalar benim adım Aslı, o gece anahtarı kaybedince apartmanda da bir tek komşu çocuğu olunca egzotik anlar sonrası sikişin kaçınılmaz olduğu gecemi sikiş yaptığım o güzel gecemi sizlere paylaşmak isterim. O gece kimse evde olmayınca anahtarımda olmayınca Ali bana kapıyı açmıştı. Kocaman adamdı Ali ve yaşı da 26 idi. Ben ve o evde tektik. Aralıklı bakışıyor ve ne zaman sikecek diye aklımdan geçirmiyor da değildim. Sabaha kadar fazla tanımadığım o komşu oğlu ile yan yana duracaktım ama illaki bir şeyler olacaktı aramızda diye düşünmüştüm. Çünkü Ali yakışıklı bir erkekti. Neyse bu duşa girince ben de kendi kendime telefondan pornoları incelemeye başladım. Sonra Ali duş yaparken ben elimle amımı okşamaya devam ederek orgazm olmaya başladım. O an şehvetten ne yaptığımı fark etmeyerek çırılçıplak bir hal almıştım. Ali de tam duştan çıkınca beni o halde görünce herif benim şirin amı ve küçük güzel göğüsleri görünce kafayı yer gibi oldu. Mükemmel fit fiziğimle Ali’ye sıyırttırmak üzereydim. O hareket edemiyor adeta donup kalmıştı. Bende zaten istekli bir haldeyken hemen bunun yanına giderek iri yarağı elime aldım ve bir güzel yalamaya devam ettim. İştahla yalıyor ve Ali’ye o anlarda mükemmel keyifler veriyordum. Bir süre sonra ise o benim amı yalamaya başladı. Süper yalıyordu ve bana mükemmel keyif veriyordu. Bir süre daha o şekilde devam edince biz ben hemen Ali’nin altına yatıp o iri daha yeni yıkanmış tertemiz yarağı am deliğime sokup sikişmeye başladım. Onu pek tanımıyordum ama adeta kocammış gibi yarağı am deliğime sokarak bana zevk veriyordu. Zaten yaraksızlıktan kafayı yemişken Ali’nin o geceki sikişi ilaç gibi gelmişti.

14 Eylül 2016 Çarşamba

Çalıştığım Evdeki İki Genç Sikti

Merhaba arkadaşlar. Ben size hikayemi ismimi vermeden anlatmak istiyorum. Çünkü Çeşme’de yaşıyorum ve burası küçük bir yer ismimi vermem durumunda buradaki herkesin beni tanıyacağından eminim. Evli bir bayanım bu nedenle çok fazla çalışmam ama kocamın arkadaşı güvenilir bir ailenin yanında iş ayarlayınca ben de çalışmaya karar verdim. Zaten maddi sıkıntılarımız vardı. Bu nedenle kocam da çalışmama karşı çıkmadı. Bu arada ben 27 yaşında sarışın, vücudu da güzel bir kadınım. Çalışmak için gideceğim ev lüks bir yazlıktı. Aile yaz tatili için gelmiş ve 3 ay burada kalacakları. Yani ben de sezon boyunca onların evinde çalışacaktım. Büyük bir evdi ama zaten 3 ay olduğu için altından kalkarım diye düşündüm. Ensest Hikayeler
Neyse ilk gün eve gittim evin iki oğlu vardı biri 18 biri de 19 yaşında. Onları havuzda görünce şok oldum çünkü havuzda anadan doğma çıplak bir şekilde yüzüyorlardı. Benden limonata istediler ben de yaptım götürdüm ama hiç utanmadan çıplak halde karşımda durmaları beni hayrete düşürdü. Gözüm de ister istemez yaraklarına kaydı. Kocaman ve tertemiz yarakları vardı. Bir tane bile kıl yoktu. Kocamın kıllı yarağını düşününce bir an bu iki yarak tarafından sikilmek istedim. Neyse günler böyle geçip gidiyor ben de bu iki genci her çıplak gördüğümde azıyordum. Birgün ben mutfakta işlerimi yaparken bunlar yine çıplak halde yanıma geldi. Ben arkam dönük işlerimle ilgilenirken biri dibime kadar gelip ne haber dedi. seks hikayeleri
Yarağını arkama dayamıştı ve ben de fena halde tahrik olmuştum. Hemen kalçalarımı oynatarak cevap verdim. Sikilmek istediğimi anlasınlar diye. Belli ki onlar da beni sikmeye gelmişti. Hiç zaman kaybetmeden mutfakta beni soymaya başladılar. Evde kimsenin olmamasını da fırsat bilmişlerdi. Beni mutfakta ikisi birden uzun uzun siktiler. O kadar güzel siktiler ki iki genç tarafından sikilmekten acayip zevk almıştım. İşleri bitince de kimse duymasın diyerek cebime bir şeyler koydular. Onlar gittikten sonra baktığımda cebimde yüklü miktar para vardı. Anlaşılan bu 3 ay boyunca bunlar beni sikecek ve zengin edecekti. Benim de hoşuma gitti bu fikir çünkü hem zevk alıyordum hem de para kazanıyordum. Sex Hikayeleri

11 Eylül 2016 Pazar

Giyim mağazamın çalışanını siktim

Merhabalar ismini vermeyeyim ama ünlü bir giyim firmasının mağaza sahibi biriyim. İsmim Fikret yaşım 28. Çalışanlarımdan seksi bir o kadar da güzel yüzlü Esra ile aramda geçen o sevişme anlarını sizlere hemen anlatmak istiyorum. Giyim mağazamın o seksi çalışanı Esra son derece dar taytıyla benimle konuşmaya gelmişti. İşten çıkacağını aşağıdaki diğer bayanlarla hiç anlaşamadığını belirtti. Bende neden öyle bir şey olsun ki sen bizim değerli elemanımızsın deyince hatun hafif den ağlamaya başladım. Ben de hemen buna istersen seni özel yardımcım yapayım onlarında üzerinde ol onları denetle benim olmadığım günlerde dedim. Seksi güzelin birden yüzü gülümseyip dudağıma öpücük kondurdu. O halde bende size bir şey açıklayayım dedi. Benden hoşlandığını itiraf etti seksi şey. Hemen benim devasa boyutlu yarağımı pantolondan kendi elleriyle çıkartarak amını da açıp kilot arasından yarağımı benim patron koltuğumda almaya başladı. Hatunu bir müddet o şekilde siktim. Daha sonra odayı biri basmasın diye odamı kilitledim. Seksi şey kilot arsını açmış ayakta bekliyorken hemen odamdaki bekleme koltuğuna oturdum bunu götünden tutarak yarağıma am deliği gelecek şekilde tekrar oturttum. Götü de yüzü de güzel olan o şahane afete benim iri boyutlu yarağı bir güzel yerleştirip sikişmeye devam ettim. Harika fiziği olan deneyimli şeye dev boyutlu yarağımı kökleme geçirdim ve hatuna eşsiz zevkler yaşatmaya devam ettim. Elit hatun iri yarağımda adeta yeniden mutlu bir hal almıştı. Son derece güzel halleriyle benim kol gibi yarağı bir müddet daha içine alan o seksi şeye bir süre daha yarak sokunca hatun iyice kendinden geçip keyif alıp inlerken ben bunun am deliğine boşaldım.

7 Eylül 2016 Çarşamba

Şişe Çevirmenin Sonunda Yaşananlar

Merhaba Erotik Hikaye okurları. Sizlere başımdan geçen harika bir Grup sex hikayesi anlatmak istiyorum. Çok yakın bir arkadaşımla sevgililerimizi de almış ve birlikte günlük ev kiralamıştık. Yanımıza alkol de almıştık ve içiyorduk. Tabi kafalar güzel olunca da olanlar oldu. Ben yanımızdaki arkadaşlara hiç aldırmadan sevgilimin dudaklarına yapışıverdim. O sırada diğer kız ortaya bir fikir attı. Hadi şişe çevirmece oynayalım dedi. Anlaşılan benim sevgilimle öpüşmem kızı da bir hayli azdırmış ve aranıyordu. Şişe çevirmece oyununun kurallarını da kız belirlemişti. Şişe çevirmece oynarken herkes cesaret diyecekti ve şişe kime gelirse o bir parça kıyafeti çıkaracaktı.
Neyse oyuna başladık. Şişe hızla çevriliyor, sıra sıra herkes soyunuyordu. Bir süre sonra kızların üst tarafı tamamen çıplak kaldı. Hepimiz sarhoş olduğumuz için o anda kıskançlık aklımızın ucundan bile geçmiyordu ki ben normalde çok kıskanç biriyimdir. Daha sonra benim sevgilim ortaya bir şey attı. Bundan sonra şişenin iki tarafı kimlere gelirse onlar birbirini öpecekti. Tabi bir yandan da alkol almaya devam ettiğimiz için sevgilimin bu teklifine de okey dedik. Şişe yine döndü ve ilk seferinde arkadaşımla sevgilime geldi. Ben ikisi birbirini yanaktan öpecekler sanıyordum ama bir anda hiç beklemediğim bir şey oldu ve sevgilim arkadaşlarımın dudaklarına yapışarak uzun uzun öptü. O an aklım başıma geldi ama sonuçta oyundu ve sesimi çıkartamadım. Neyse şişe yeniden döndü ve bu defa kızların ikisine geldi. Öyle bir şehvetle öpüşmeye başladılar ki onlar öpüşürken benim sikim kalkmıştı. Ve bir anda birbirlerinin açıkta olan göğüslerini okşamaya başladılar. Biz de arkadaşımla azmıştık. Kızları birbirinden ayırdık ve o kendi sevgilisine ben de kendi sevgilime yapıştım. Elimi de amına atmış okşuyordum. Sevgilim iyice azmıştı ayağa kalkıp soyundu ve koltuğa oturarak amını açarak beni çağırdı. Hemen gidip amını yalamaya başladım. Arkadaşım da benden aldığı cesaretle sevgilisinin amını yalamaya başlamıştı. Bir ara kafamı kaldırıp baktım ve evin içinde harika bir seks yaşanıyordu. Ensest Hikayeler
Artık dayanacak gücüm kalmamıştı hemen sikimi çıkardım ve sevgilimin amına yerleştirdim. Arkadaşım da hemen yanımda sikini kızın ağzına verdi ve sakso çektirmeye başladı. Hem onları izlemek hem de seks yapmak gerçekten de muhteşemdi. Bir ara pozisyonu değiştirmek istedim ama sevgilim bir anda önümden kalktı ve arkadaşımın sikini ağzına almaya başladı. O arkadaşımın sikini yarken kız da bana geldi. Ben de hemen kızı domalttım ve sikmeye başladım. Artık hiçbir şey umrumuzda bile değildi. Çok fena azmıştık. Kızın götünü tokatlıyor ve durmadan hızlı bir şekilde sikiyordum. Yaklaşık 15 dakika bu şekilde siktim. Arkadaşım da benim sevgilimi sikerken ben kızın götünün içine çoktan döllerimi bırakmıştım. Grup Seks Hikayesi

4 Eylül 2016 Pazar

Orman evime götürdüğüm Sibeli siktim

Merhabalar sizlere yeni tanıştığım Sibel’le aramda geçen o güzel orman evi sikişme maceramızı anlatmak isterim. Orman evimde misafir ağırlamayı seven bir erkeğim. Fakat en son erkeleri ağırlamış ortalığı da toplamamıştım. Seksi şey Sibel’le de henüz yeni tanışmıştık. Hatununda tikiymiş ortalık derli toplu olmayınca rahat edemiyormuş. Neyse eve girince bu temizlik yapmaya başladı. Ben de memnun bir halde bunun temizlik yapan hallerini izlemeye başladım. fakat altında hafif minili bir etek olduğundan o eğildikçe beyaz güzel kilodunu gördükçe benim yarak dikilmeye başlamıştı. Seksi şey bir müddet daha domaldı ve ben en sonunda o şahane şeyi ayakta tutup bir güzel öpmeye başladım. mükemmel fiziği vardı ve hemen bunun amı ve götünü okşayarak bunu bir güzel azdırdım. Hatun benim orman evinde hemen soyunmaya başladı. Perdeleri kapatıp ben bunun amı kilot arasında bir güzel yalamaya devam ettim. Seksi şeyle o anlarda sikişmeye devam ettik. Ben yarağı bastıkça basıyor ve haz yaşatmaya devam ediyordum. Bir müddet sonra ise boşalmıştım.