31 Ağustos 2016 Çarşamba

İki Erkeğin Arasında Uyandım

Merhaba sex hikayeleri severler. Ben şu an üniversite 3. Sınıfta okuyan bir genç kızım. Alkole aşırı derece düşkünüm ve hemen hemen her gece alkol alırım. Arkadaşlarımla bara gidip eğlenmeye de bayılırım. Tabi bu eğlencelerin sonu da hemen hemen her gece sarhoşlukla biter. Ama kırk yıl düşünsem bu kadar sarhoş olacağım ve kendimi kaybedeceğim hele hele böyle bir seks hikayesi yaşayacağım hiç aklıma gelmemişti. Bu olay benim alkole bakışımı da değiştirdi. Daha sonra bir daha ağzıma alkol almadım. Neyse öncelikle size biraz kendimden bahsedeyim ve daha sonra da seks hikayemi sizlerle paylaşayım. Adım Damla. Aslen İzmirli olan ama şu anda okul nedeni ile İstanbulda yaşayan bir genç kızım. İstanbulda yaşamaya başladıktan sonra hayatım tamamen değişti. buraya geldiğimde masum sessiz bir kızken gece hayatına başladıktan sonra her şey çok değişti. Her gece bardaydım ve her gece sarhoştum.
Benim sıkı iddia takipçisi olan bir kız arkadaşım var. Kızların bu oyunlarla ilgilendiği pek görülmez ama benim kız arkadaşım da bu modeldi işte. Kız resmen iddia bağımlısıydı. Bazen kazanır bazen de kaybederdi ama sürekli olarak oynardı. Neyse o gün yine iddiada para tutturmuş ve bana akşam bir şeyler yapmayı teklif etti. O akşam dışarıya çıkmak için bir arkadaşımızı daha aldık ve 3 kişi bara gittik. Ancak bu defa her zaman gittiğimiz yere değil başka bir yere gitmeyi tercih ettik. O gece iddiadan gelen para hemen hemen bin liraydı ve bize yetip artacaktı. Burası biraz pahalı bir yerdi ama yine de cebimiz para dolu olduğu için içiyorduk. Gecenin sonunda cebimizden bir kuruş bile gitmedi. Çünkü yan masadan iki kişi durmadan bizi kesiyordu. Biz de biraz sarhoş olunca onlar da cesarete geldiler sanırım yerlerinden kalkarak bizim masamıza geldiler. Biz üç kişiydik onlar da iki gece boyunca birlikte içip eğlendik. Ben aşırı derecede sarhoş oluyordum ve gerçekten artık başım falan dönmeye başlamıştı. Neyse gece bitti ve evlere gitmek için çıktık. Ben taksiye binecektim ama birlikte eğlendiğimiz gençler bizi eve bırakabileceklerini söyleyince kabul ettik. Önce kızları evlerine bıraktık ve daha sonra benim evime yola çıktık. Bunları şimdi anlatırken hatırlıyorum ama o anlarda gerçekten hiçbir şeyin farkında değildim. Evime geldiğimizde arabadan inemediğim için gençler beni yukarıya çıkardılar. Onlarla eve girdikten sonra ise bende film koptu.
Neyse hemen birinin dudaklarına yapıştım ve onunla öpüşmeye başladım. Yanımızda bir kişi daha vardı ama o benim umrumda bile değildi. Daha sonra öpüştüğüm genç ellerini vücudumda gezdirmeye başladı. Bir anda vücudumda gezen el sayısı dörde çıkmıştı. Ama iki erkek tarafından beğenilmek bana ayrı bir zevk vermişti. Artık deli gibi öpüşüyorduk ve çok geçmeden de çıplak kalmıştım. Onlar da aynı şekilde elbette. Harika bir grup sex yaşayacağımız şimdiden belli olmuştu. Hemen birinin yarağını koltukta ağzıma almaya başladım. Diğeri de benim amımı yalamaya başlamıştı. Ben azgınlıktan ve sarhoşluktan artık kendimi kaybetmiştim ve sikin beni diye yalvarmaya başlamıştım. En sonunda biri beni kucağına aldı ve zıplatmaya başladı. Zevkten ölüyordum artık. En sonunda o benim içime boşaldı sıra diğerine geldi. O da beni inlete inlete siktikten sonra içime boşaldı. Beni o gece kaç defa siktiler bilmiyorum ama sabah uyandığımda her yerim dölle dolmuştu. Kafamı sağa sola çevirdiğimde ise iki yanımda da erkek vardı. Olayı hatırlamam biraz uzun sürdü.

28 Ağustos 2016 Pazar

Koşu yapan atlet kızı siktim

Merhaba hikaye severler sizlere zengin bir muhitte ev alıp sabahları denk geldiğim aynı düzeyde zengin olan seksi koşu yapan atlet kızı nasıl siktiğimi hemen anlatmak isterim. Koşu yapan o atlet kız yanımda durdu ve biraz sohbet sonrası ona sporun bitince benim stüdyo ev az ileride oraya gel bir içki ikram edim seninle tanışalım dedim. Hatun kısa süre sonra sporunu bitirmiş gelmişti. Fakat eve geçemedim havlum var yanımda şampuanını kullanıp duş alabilir miyim dedi. Bende ne demek dedim. Fakat duşu özel tasarım yapmıştım üst kısım görünüyordu alt kısım buzlu camdı. Hatun seksi küçük göğüsleriyle duşa girince ben oturup onu izlemeye başladım. Son derece güzel bir duruşu vardı. Heyecan verici halleri ile o şahane duruşu ile deneyimli şeyi izlerken birden beni de çağırdı duşa. Bende severek gittim. Yarağımı köpükleyip amının deliğine soktu. Onu orada bir güzel sikmeye başladım. Ben demeden kendi kendine verince daha bir kıymetli olmuştu.

24 Ağustos 2016 Çarşamba

Grup Sex Hastasıyım

Selam sex hikayeleri takipçileri. Ben tam bir grup sex hastasıyım. Aslında buraya yazma nedenim size bir hikaye anlatmak değil, grup sex hikayeleri tutkumdan bahsetmek. Hemen size kendimi tanıtmak ve sonra da bu tutkumu anlatmak istiyorum. Adım Ela ve 23 yaşında bir genç kızım. İstanbulda doğdum ve burada büyüdüm. Daha 18 yaşıma girdiğim ilk gün azgınlığım yüzünden kızlığımı verdim. Ama bu benim için bir bitiş değil, adeta bir başlangıç oldu. Çünkü o günden sonra çok şahane seks hikayeleri yaşamaya başladım.
Ama hayatım asıl grup sex hikayesi yaşadığım gün değişti. Çünkü o gün hayatımın en güzel seksini yaşadım. İki erkek beni hem amımdan hem de götümden sikti. Hayatımda böyle bir şey yaşamamıştım. Aynı anda iki yarağı birden içime almak beni gerçekten büyük bir zevke ulaştırmıştı. Nasıl bir zevkti anlatamam. O günden sonra da asla tek ilişkiye girmemeye başladım. Ama her zaman grup sex hikayeleri yaşayacak birilerini de bulamıyordum. O yüzden de mastürbasyon yaparak kendimi tatmin etmeye çalışıyordum. Ama bu benim için yetmiyordu. Bir kere grup sexin tadına varmıştım ve vazgeçmem de mümkün değildi. O yüzden artık durmadan seks isteği duymaya başladım. Ama bir türlü bunu yapacak birini bulamıyorum. O yüzden ben de buraya yazmak istedim. Belki aranızdan birileri çıkar da birileri beni sikmek ister. Ama kesinlikle tek olanlar yazmasın.
Çünkü ben mutlaka grup sex hikayeleri yaşamak istiyorum. Eğer benimle grup sex hikayeleri yaşamak isteyen birileri varsa yorum olarak sex hikayemin altına yazabilirler. Ben buradan bana ulaşacak güvenilir kişilerle sex yapmak için can atıyorum. Ama unutmayın mutlaka grup sex olacak. Başka türlü hiçbir ilişkiyi kabul etmiyorum.

21 Ağustos 2016 Pazar

Evdekiler geziye gidince ablamı götten siktim

Merhaba, ben ensest sikiş seven Kerem, evdekileri zar zor kandırıp geziye yolladım ve daha sonra ablamla özel bir sikişme gecesi yaşadım.  O güzel anlarımı sizlere de paylaşmak isterim. Evdekiler hazır tatile gidince biz ablamla evin içinde mutluluktan uçtuk ve ben hemen ablamın dudaklara yapışıp bir yandan elimle seksi ablamın etek altına indim. Ablamın o güzel kiloduna el sokup keyifle onun o güzel amını elleyerek şahane zevkler verdim ve keyif yaşatmaya devam ettim o anlarda. Mükemmel bir haz yaşatan ablam daha sonra hemen üzerini değişti ve benim iri yarağı ağzına alı bir güzel yalamaya devam etti. O anlarda süper bir keyif veren ablamı bende yalamaya devam ettim ve hemen bunu ayakta buzdolabına yaslayarak iri yarağı seksi ablamın am deliğine yerleştirip sikişmeye devam ettim. Ablam iki parmağı ile am deliğini ayırmaya devam ediyordu o anlarda ve benim devasa boyuttaki yarağı bir süre daha içine alınca ben keyif yaşadım ve şahane seksilikteki ablama iri boyuttaki yarağı bir süre daha sokup keyif aldım.

17 Ağustos 2016 Çarşamba

Götten Verdim Büzüğümü Kapatamıyorum

Merhaba sex hikayesi okurları. Lisede okurken, kankam Meral ile çıkmasına rağmen, Emre benim hoşuma çok giden birisiydi. Meral kısa boyluydu, Emre ise çok uzundu, yakışmıyorlar diye düşünüyordum ve bu beni çok mutlu ediyordu. Meral Emre’yle çıkmaya başladıktan sonra, bana çok gıcık verici davranıyordu, onların ayrılması için dua eder olmuştum. Bunu neden istediğimi bilmiyordum, Emre’de bir çekicilik vardı. Ve çıkmaları pek uzun sürmedi, ayrıldılar. Tabi ayrıldıklarına en çok ben sevinmiştim... 
Okuldan arkadaşlarla bir gün dışarda akşam yemeği düzenledik. Emre yanıma oturmuştu, bana samimi davranıyordu. Tabiki ben de onu kendime bağlamak için elimden gelen herşeyi yapıyordum, elini masa altından tutup, kimseyle ilgilenmemesini, sadece bana bakmasını sağlıyordum. Çünkü tam karşımda, Canan isminde başka bir kankam vardı ve o da Emre’ye felaket tutulmuştu (Bunu bana Canan kendisi itiraf etti.) Ne yapsam bilmiyordum, Emre’yi bir şekilde kendime bağlamalıydım. Yemekler yendi, çaylar kahveler içildi, hesaplar ödendi, evlere doğru yola koyulduk. Emre yanıma geldi ve belime sarıldı, “Boyun da iyi uzunmuş!” dedi. Ben de, “Gerçekten iyi mi?” deyip trip yapmak istedim ve yanından uzaklaştım :) O da bir centilmen erkek gibi yanıma geldi ve yanağımdan öptü. İşte aşk ateşim ona karşı burda başladı. Sanki 40 yıllık erkeğimmiş gibi beline sarıldım, o da boynuma sarıldı. Usulca ona fısıldayarak, “Sen çok tatlısın!” dedim ve bu bizim aşk ve sex maratonumuzun başlamasına sebep oldu :) Aradan aylar geçti ve Emre’yle ilk öpüşmelerimizi yaşadık. Bu arada Emre 1.94 boyunda, 80 kilo civarında, iri yapılı, normal derecede kaslı birisiydi. Ben ise 1.80 boyunda, 58 kiloda, ince sayılabilecek bir bayanım. Kalçam biraz çıkık ve göğüslerim 85 B ölçülerinde. 

Lise bitti, benim kazandığım üniversite Emre’ninkinden başka şehirde olduğu için, gizli saklı oraya benimle beraber gelmek zorunda kaldı. Üniversiteden kızlarla ev tutmuştuk. Bir seferinde Emre yine benim yanıma geldiğinde, o gece evde diğer kız arkadaşlarım olmadığı için çok mutluydum. Emreyle birşeyler yaşayabileceğimi düşündüm. Ona çok güveniyordum, çok efendi, çok düzgün bir insandı çünkü. Ona arkadaşımın yatağını verdim. Yataklar karşılıklıydı. Emre uyumuyordu, sigara içiyordu. “Aşkım uyumuyormusun daha?” dedim. “Yolculuk fazla yordu, 1 sigara daha içip yatacağım!” dedi. “Aşkım lütfen uyu artık!” dedim ve arkamı döndüm. Sigarası bitince kalkıp yanıma geldi, “Kızdın mı?” dedi. “Hayır.” dedim. “Ben de gelip yanına yatmayı düşünüyordum!” dedi. İlk defa bir erkeği yatağıma alacaktım. Tamam, sevgilimdi, beni ilk öpen de oydu (Bilmem inanırmısınız, ama ondan önce hiç öpüşmedim, ilk onunla öpüştüm!). Almalımıydım yatağıma diye çok düşündüm ve sonunda, “Gel hadi!” dedim... 

Girdi yanıma ve bana sıkıca sarıldı, öpmeye başladı. Ben de onu öpüyordum. Tanrım bu nasıl bir duyguydu, resmen ıslanmaya başladım. İşin daha ileriye gitmesini engellemek için, nazlanarak, “Yeter bu kadar! Uyu hadi!” deyip arkamı döndüm. Bu sefer arkamdan sarıldı. Siki kalkmıştı, kalçamda hissettim, resmen zorluyordu. Heycandan nefes alışverişim değişti ve kendimden geçtim. Ben de kendimi ona doğru iyice bastırıp uyumaya karar verdim. Ve öyle de oldu, sarılıp uyumuşuz. Sabah uyandığımda Emre arkası dönük yatıyordu. Uykusunun çok derin olduğunu biliyordum, çünkü ne zaman sabahları telefonla arasam asla uyanmazdı. Şeytan dürttü sikine bakmak aklıma geldi. Elimi pijamasından içeriye doğru yavaşça soktum. Sikini avucumun içinde hissetmek güzeldi. Emre’nin birden kımıldamasıyla hemen elimi çektim. Emre uyanır gibi oldu ve “Aşkım noldu?” dedi. “Birşey yok aşkım, sadece sarılıyordum!” dedim. “Hıı, tamam...” dedi ve tekrar uykuya daldı. Doğrusu çok korkmuştum acaba farketti mi diye... 

1 saat kadar sonra kahvaltıyı hazırlayıp onu kaldırdım ve beraber mutfağa geçtik. Kahvaltımızı yaparken, kafamda hep (Gece acaba neden ileri gitmedi?) sorusu vardı. Ona beni çekici bulup bulmadığını sordum. O da, “Aşkım benim için çok çekicisin, ama ben sen istemediğin müddetçe sana birşey yapmayı düşünemem. Yani bunu ne manada sordun bilmiyorum, ama ben seks delisi bir insan değilim, yalnızca zamanını beklerim, bazı şeylerin iki tarafın isteği ile olması önemli...” dedi. Bu benim için yeterli bir cevap olmuştu. 

Kahvaltıdan sonra ikili koltuğa uzandı, ayaklar dışarda. Ben de çapraz girdim koltukla arasına, TV izledik. Sevişme sahnesi bol dizilerden izliyorduk. Etkilendim ve onu öpmek istedim. Keşke istemeseydim, olan oldu ve uyuyan Emre’yi uyandırdım sanırım. Sevişirken göğüslerimi ilk kez elledi ve çok etkilendim. Sonra elini aşağılara götürdü. Ben bunun olmasını istemiyordum, çünkü daha bakireydim. Elini amıma götürdü ve külodumun üstünden ellemeye başladı. Zevkten başım dönüyor, kendime hakim olamıyordum. O amımla oynadıkça, içim alev alev yanıyordu. Sonra elini külodumun çine soktu ve biranda çıkarttı, “Bu ne lan?” diye pedimi almış, bana gösterdi. Elinden pedi aldım hemen kültablasına attım. Çok utanmıştım, ama Emre gülüyordu. Çok şakacı ve haylaz bir karakteri vardı. Ona sarıldım, “Aşkım ne olur gülme!” dedim. Bana, ilk kez denk geldiğini söyledi. Şüphelendim, acaba başka kadınlarla da yattı mı diye. 

O gün dışarı çıktık, akşam yemeğini dışarda yedik, gece geç saatlere kadar gezdik dolaştık ve eve geldik. Saat gece yarısını biraz geçmişti, uyumak istediğini ve salondaki yatağa yatmak istediğini belirtti. Oysa ben bu gece de benim yanımda yatar düşüncesine girmiştim. Ama bozuntuya vermedim, “Tamam!” dedim. İçerden 2 yastık ve büyük bir battaniye getirdim. Elimde 2 yastık görünce, “Aşkım sen de mi yatacaksın?” dedi. “Evet aşkım!” dedim ve ışığı söndürüp yanına yattım. Uzun uzun öpüşüp sevişmeye başladık. Yarım saat sonra battaniyenin altında ikimiz de çırılçıplak olmuştuk ve artık sikine dokunma fırsatım kolaylaşmıştı, aldım elime, dokundum. Elledikçe elimde büyüyen bu şey bana okadar büyük gelmeye başladı ki anlatamam! Sikine dokunmamdan çok zevk alıyor olmalıydı ki, bana: 

Aşkım biraz oyna, yukarı aşağı yap! dedi.
- Aşkım yaparım da, çok büyüdü bu! 
Korkmana gerek yok, sana zarar vermem! dedi.
- Bundan eminim de, kaç cm bu? (Lisede kızlar anlatırdı, işte 15-17 cm büyük sayılır diye.)
19 cm! dediğinde çekinmiştim. 
Ne oldu? Sustun? dedi
- Şaşırdım, ilk kez elliyorum da!
Neden kaç cm diye sordun ki? dedi.
- Amaan aşkım, Lise muhabbetleri işte, bilmiyormusun? 
Hımm... dedi sinsice. 

Acaba beni yanlış mı algıladı diye düşündüm. Neyse, ben sikiyle biraz daha oynadım. Sonra bana, “Üstüne çıkabilirmiyim?” dedi. İzin verdim, bacak arama girdi ve “Sikimin sadece başını amının ağzına koyacam, korkma tamam mı?” dedi. “Tamam!” dedim ve o iri şeyin başını amıma yasladı. Birden kendimi geri çektim, sokmasından korkmuştum. “Sakin ol aşkım, sokmayacağım!” dedi. Sikinin başıyla amımın dudakları arasında yukarı aşağı oynuyordu. Sonra sikinin başını amımın deliğine biraz soktu ve “Tamamdır, daha fazla sokmayacağım!” dedi ve üstüme yatıp öpüşüp sevişti benimle. Daha fazla sokmadığı için çok mutlu olmuştum, ne diyeceğimi şaşırdım, ama çok zevk alıyordum... 

Sonrasında bana, “Aşkım canım çok istedi, kendini hazır hissedersen yapabiliriz!” dedi. “Biraz acele ediyorsun!” dedim. “Hayır, arkadan da olur...” dedi. Lisede birkaç kız arkadaşım arkadan yaptıklarını ve canlarının çok yandığını söylemişlerdi. Ama ozaman Liseydi, ben şimdi Üniversitedeyim ve beni ilk öpen, beni kendine bu denli aşık eden bu adama nasıl arkadan vermeyeyim diye düşünüyordum. “Tamam yap! Ama acımaz dimi?” dedim. “Merak etme!” dedi ve yataktan kalkıp çantasını aldı, içinden prezervatif çıkarttı. Bilmezmiş gibi, “O ne aşkım?” dedim. “Aşkım temizlik ve korunmak herzaman için önemlidir!” dedi. “Hımm...” dedim. Ne yapmam gerektiğini bilmiyordum ve merakla olacakları bekliyordum. “Vazelinin varmı?” dedi. “Var!” dedim, odadan gidip aldım geldim. Bu arada evin içinde çıplak dolaşma keyfi bambaşkaymış :)) 

Vazelini verdim, beni yüzüstü yatırdı ve götüme sürmeye başladı. Değişik bir duyguydu. Parmağını büzüğümden içeri sokmaya çalışıyordu. Ben de biraz sıktım sanırım. “Sıkma kendini!” dedi ve saldım. Parmağı girmişti. Parmağı girdiyse, siki de girer diye düşündüm. Az sonra 2 parmağını soktuğunu söyledi, sonra da 3 parmağını. İlk başta götümün parmaklanması biraz tuhaf geldi, fakat sonradan zevk almaya başladım. Üstelik hiç acı duymadım. Çok profesyonel olmalıydı. Mutlaka benden önce başkalarını da sikmişti. Dayanamadım sordum: 

- Aşkım daha önce başkalarını da yaptın mı?
Evet aşkım yaptım! dedi.
- Onları da mı arkadan yaptın?
Hayır! dedi.
- Peki beni neden beni arkadan yapıyorsun?
Sen bakiresin de ondan! dedi.
- Aşkım yetmezmi bu akşamlık?
Aşkım yapmadım ki daha! dedi.
- Arkam zonklamaya başladı aşkım!
Merak etme birazdan geçer! dedi. 

Işığı yakmamı istedi. Ben ışığı yakınca işte o bilek gibi sikini nihayet görebilme şansım oldu. Karanlıkta ve battaniyenin altında elimdeyken boyutunu farkedememiştim, ama şuan çok korkmaya başladım. Tedirgin bir şekilde yanına geldim. Çıkarttı prezervatifi bana verdi ve takmamı söyledi. “Nasıl takacağımı bilmiyorum!” dedim. Bana takma şeklini gösterdi. Ucunu sıktım ve aşağı doğru zorla sürükledim. Siki çok ihtişamlı görünüyordu. Prezervatifi taktıktan sonra ağzıma almamı istedi. Dilimi değdirdim, muz tadı vardı, şaşırdım, “Aşkım muz kokuyor bu, tadı da muz gibi!” dedim. “Sen yala, bak çok hoşuna gidecek!” dedi. Yaladım. Gerçekten muz yalar gibi oluyordu :)) 

Az sonra, “Tamam yeter bu kadar!” dedi ve beni yüzükoyun yatırdı yine ve canımın yanacağını söyledi ve kendimi sıkmamam için de defalarca tembihledi ve ikna etti. Çünkü canımın yanmasından çok korkuyordum. Sikinin başını götümün ağzına yasladığında çok korkmaya başladım ve bir ara bunu yapmamam gerektiğini düşünmeye başladım, çünkü o koca şey nasıl girecek diye hesaplıyordum. Ama ona güvenim de sonsuzdu. Götüme biraz zorladıktan sonra sikini amıma bastırdı, biraz amımın ağzında oynattıktan sonra tekrar götüme bastırdı. Göt deliğim ile amımın deliği arasında gitgel yapıyordu. Ben amıma girmez herhalde diye düşünüyordum, fakat her seferinde biraz biraz sokuyordu ve ben bunu hissediyordum. “Aşkım amıma sokma!” dedim. “Sokmuyorum aşkım, sularını alıyorum, kaysın diye!” dedi. Bunu tecrübesiz olduğum için anlamamıştım, ama ilerleyen dönemlerde anlayacaktım... 

“Artık vakti geldi sanırım!” diye mırıldandı ve sikinin başını götüme iyice bastırdı. Canım çok yanmaya başlamıştı, resmen o koca kafalı şeyi zorlayarak götüme sokmaya sığdırmaya çalısıyordu. “Aşkım yavaşşşş!” dedim. “Sakin ol! Sıkma kendini!” dedi ve itekledi ve girdiğinde, “Oohhh!” dedi. Bitti sanıp ben de bir oh çektim. Kımıldamadan durdu ve “Aşkım tamam bak bu kadardı!” dedi. Ben de bütün sıkıntı bu muydu diye düşündüm. Fakat sonra bir anda sertçe yüklendi ve daha da girmeye başladı. Santim santim ilerliyordu. Sanki bağırsaklarımı yarıyordu o koca şey. O an zevkle karışık hissettiğim o acıyı tarif edemem (Yaşayanlar bilir, iri bir aletin götü parçalamasını!). “Aşkım yeter, sokma daha fazla!” dedim ve kafamı öevirip arkaya baktım, fakat daha neredeyse yarısı duruyordu. Ağlamaya başladım, belki acır da yapmaz diye. O ise, “Aşkım dur, az kaldı!” dedi ve çıkarttı, tekrardan yüklendi... 

Canım çok yanıyordu, çığlık atmaya başladım acıdan. “Tamam bu kadardı, sonuna kadar girdi!” dedi. Resmen midemde hissediyordum sikinin nabız gibi atışlarını. Ensemi, boynumu ve omuzbaşlarımı öpmeye başladı. Acım yavaşça geçmeye başlamıştı. “Aşkım senin göt te çok darmış ama haa!” dedi sinsice gülerek. Bu hoşuma gitmişti. Sonra birden çekti tamamen çıkarttı sikini. Resmen hava girdi götümden içeriye. Ben daha kendime gelemeden tekrar kökledi. Nasıl bağırdım ama, yastığı sıkmaya başladım. O ise hızlı hızlı sokup çıkartıyordu. Birkaç dakika çok canım yandı, ama sonrasında inanın aldığım zevk bambaşkaydı. O iri şey nasıl da rahatça kayıyordu götüme ve beni uçuruyordu... 

Yaklaşık 20-25 dakika boyunca amımı okşayarak sikti götümü ve ben o sırada 2 sefer şiddetlice boşaldım. Sonunda o da gelmek üzereydi, “Aşkım ağzına mı boşalayım, yoksa içine mi?” dedi. Ağzıma almak istemediğim için, “İçime boşal!” dedim. O da, “Geliyorum!” dedi ve kökleyip sarıldı bana. Prezertaviften de olsa, içimde sıcacık birşeyler hissettim. Boşaldıktan sonra içimde öyle kalması beni resmen çok mutlu etmişti. Az sonra tam çıkartmaya kalktığında, “Aşkım çıkartma, içimde kalsın!” dedim. O da, “Olmaz aşkım, prezervatif çıkar, döller dışarı akar!” dedi ve sikini çıkarttı götümden. Döndüm baktım, prezervatif kan içindeydi. Elimi götüme attım, resmen çay bardağının ağzı gibi açılmıştı ve büzüğüm kapanmıyordu. “Aşkım ne yaptın böyle yaa?” diye ağlamaya başladım. O da, “Aşkım normal!” dedi. “Böyle mi kalacak bu?” dedim. “Hayır, kapanır!” dedi. “Kanıyor!” dedim. “Normaldir, birşey olmaz, alışır!” dedi ve mutfaktan bir bardak su getirdi, içip sakinleşmem için. Sonra banyoya gitti... 

Geldiğinde temizlenmişti. Prezervatifin dışını yıkamış, ağzını da bağlamış, “Hiç sperm gördün mü?” diye bana gösteriyordu. Resmen yarısına kadar dolu bir balon parçası gibi duruyordu ve iğrenç görünüyordu. Fakat onu mutlu ettiğim için kendimle gurur duydum... 

“Hadi banyoya!” diyerek beni kaldırdı ve kucağına aldı. Götüm çok yanmaya başlamıştı. Banyoya geldiğimizde küvetin yarısı dolmuştu ve halen dolmaya devam ediyordu. Beni klozete oturup, “Yıka arkanı!” dedi. Yıkadım. Ellerimi de yıkattırdı ve sıcak küvete beni yatırdı. Götüm resmen çayır çayır yandı acıdan. Kendisi de yavaşca yanıma geldi ve amımı ellemeye başladı. Öyle narin seviyordu ki beni, bu duyguyu ona yaşattığım için teşekkür ediyordu. Sonra beni güzelce sabunlu lifle yıkadı. Sonra küvetin suyunu boşaltıp beraber duş aldık çıktık. Banyodan çıkarken tekledim. Beni tuttu ve “Ne oldu aşkım?” dedi. “Yürüyemiyorum, çok acıyor!” dedim. Aklıma Lisede kızların anlattıkları geldi o anda. Söyledikleri doruydu, fakt sanırım benim için bu ağrı bayağı büyük olacaktı. Emre beni kucakladığı gibi yatağa kadar götürdü ve üzerine bıraktı. Emre’mle çırılçıplak yattık... 

Tabiki hikayem burada bitmiyor, ilerleyen haftalarda ve aylarda bunun gibi 15-20 sefer götümü kanata kanata sikti. Her seferinde de götümün çok dar olduğunu, başka biri olsa bu kadar kanamayacağını söyledi. Emre’yle evlenmeyi düşünüyordum, fakat ailem Emre’yi istemedi ve ayrıldık. Ama onun bana bıraktığı bir hatıra var: Büzüğümü tam kapatamıyorum ve osuruğumu tutamıyorum. Ömür boyu da çekecem bunun sıkıntısını galiba. (Benim gibi götü çok dar olan kızlara kesinlikle anal ilişkiyi önermiyorum! Hele hele yarağı çok büyük birine asla götten siktirmeyin!). Tabi Emre’nin bana bıraktığı bir de vazgeçilmez bir istek var: Götten sikişmeye acayip alıştım, önüme gelen her erkekle yatma ve götümü siktirme isteği duyuyorum. Fakat Emre’den sonra kimseyle sikişmedim. Ailem beni yakında evlendirmek istiyor, köyden birisi varmış. Ozamana kadar da pornolarla ve seks hikayeleri ile idare ediyorum ve götüme değişik cisimler sokarak kendimi tatmin ediyorum. 

Bu hikayemi yazarken bile götüm çok kaşındı. Offf off! Neredesin Emre??? 

14 Ağustos 2016 Pazar

Komşu kızını zorlada olsa alıştırıp siktim

Zamanında bu komşum benimle seks yapmak için her yola başvurmuştu. Ben ise pek fazla yüz vermemiştim, daha doğrusu pek ilgimi çekmiyordu. Ama bir süre sonra onda gördüğüm değişimler, seksi halleri ve giyiminde ki ince detaylar bile beni benden aldı. Hal böyle olunca da gerçek anlamda azgın bir boğaya dönüştüm resmen. Hiç durmadan onu sikmek, onu daha fazla tatmin etmek istiyordum.
Tabii bu durumdan onun hiç haberi yoktu. Çünkü o biraz korkuyor, ben ise onu korkutmadan sikmek için can atıyordum. Resmen rolleri değiştirmiştik. O sikiş isteyen komşum benim yerime, ben ise onu istemeyen hallerime dönmüştüm. Ama bu durum böyle gitmezdi ve ona romantik bir şekilde yaklaşıp bu şekilde elde etmeye karar verdim ve başarılı da oldu. Bir gece evime davetimi kabul edince evimde çok özel bir ortam hazırladım ve burada onu oldukça sert, bir o kadar da tatmin edici bir şekilde sikmeye başladım. Oldukça hızlı ve bir o kadar da tatmin edici bir düzende sikiyor, onun da benimde en uzun sürede zevk almasını sağlıyordum artık. Yemek falan bahane olmuş, hiç zorlanmadan kısa süre içerisin de sikişe geçmiştik. Tabii bu durumdan o biraz korkmuş olacak ki bir anda kendisini öne doğru attı. Ne olduğunu sordum, bu kadar yeter dedi. Tam o esnada gene kendime hakim oldum ve bir kaç romantik cümle, hareket ile tekrar yarrağı ağzına soktum. Biraz sakso sonrasında gene yarrağım dimdik olmuştu. Kısa süre içerisin de sikmeye devam ettim. Tabii bu kadar sikiş bana yeterli değildi bir anda yarrağı o daracık götüne dayadım ve o anda çığlık atmaya başladı. Ama hiç umurumda değildi, o çığlık atıyor ben de boşalana kadar onun götünü sikmeye devam ediyordum.
Bu şekilde bir süre hem onu hem de kendimi mutlu edecek şekilde daracık götünü hiç bir düzende durmadan sikmeye büyük bir haz ile devam ettim, kısa süre de aralıksız olarak boşalmanın tadını çıkardım. Herkes gibi bende bağırıyor, azgın bir şekilde inleyerek onun o güzelim suratına fena şekilde boşalıyordum. Bir süre böyle buluşarak sikişe devam ettik.

10 Ağustos 2016 Çarşamba

Kankam Paylaşmayı Çok Sever

Selam sex hikayeleri severler. Sizlere harika bir seks hikayesi anlatmak için buradayım. Adım Batuhan ve 19 yaşındayım. Benimle aynı yaşta Adnan adında çok samimi bir kankam var. Onunla aramızdan su sızmaz. Her şeyimizi paylaşırız, hatta sevgililerimizi bile paylaştığımız oldu. Bu arada ben üniversitede okuduğum için yalnız yaşıyorum. Kankam ise ailesi ile birlikte yaşıyor ve bu yüzden de sevgililerini getirip benim evimde sikiyor. Evet, yanlış duymadınız, ne zaman bir kız sikecek olsa bana gelir. Hatta ben de bazen aralarına katılırım ve grup sex hikayeleri yaşarız. İşte yine öyle yaşanan bir sex hikayesini sizlere de anlatmak istiyorum.
Ben evde pineklediğim günlerden birinde kankam aradı. Bana müsait olup olmadığımı sordu. Belli ki yine eve kız atacak ve harika sikiş hikayeleri yaşayacaktı. Ben de ona müsait olduğumu ve gelebileceğini söyledim. Neyse aradan bir saat geçmişti ki kızla birlikte geldiler. Kankamın yanında öyle bir afet vardı ki görseniz aklınız hayaliniz durur. Neyse ben bunları içeriye aldım ve ben salonda takılırken bunlar hemen benim odama geçtiler. Zaten çok geçmeden de odadan inleme sesleri gelmeye başladı. Ben biraz bekledim ama daha fazla dayanamayarak hemen kapıya gidip anahtar deliğinden izlemeye başladım. Baktım kankam kızı kucağına almış hop hop hoplatarak sikiyor. Ben de hemen sikimi elime aldım ve 31 çekmeye başladım. Ben kapıda kendi sikime asılırken birden kapı açıldı. Tabi ben kaptırıp gitmiş ve içeriyi unutmuştum. Kankam beni kapıda sikime asılırken görünce gülmeye başladı. Hadi kalk sen de bize katık demeye gelmiştim dedi.
Tabi ben de hemen bu fırsatı değerlendirdim ve içeriye onların yanına girdim. Kız güzel olduğu kadar ateşliydi de kankam hemen kızı domalttı ve arkadan kızın amına köklemeye başladı. Bu sırada ben de kızın önüne geçerek sikimi kızın ağzına verdim ve sikmeye başladım. Kız bir yandan sikimi yutacak gibi yalıyor bir yandan da amından sikiliyordu. Sonra tost olmak istediğini söyledi. biz de kankamla seve seve kabul ettik. Ben kızın amına kankam da götüne yerleştirdi. Orospu ikimizin sikini de anında içine aldı ve bana mısın demedi. Kızı kankamla birlikte inlete inlete siktik. Dedim ya bizim için harika bir grup sex hikayesi oldu.

7 Ağustos 2016 Pazar

Hırsızlık yaparken bekçi Ahmet Abiye yakalandım

Merhaba hikaye severler. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. benim adım Gamze 17 yaşında lise son öğrencisi hoş sayılabilecek bir kızım. Ailem her zaman derslerim konusunda üstüme titremiştir ve benim okumam için ne gerekiyorsa yapmışlardır. Ancak benim derslerle aram hiç bir zaman iyi olmadı. Özellikle matematik dersi benim için hep bir kabus oldu. Anlatacağım olay da başıma tembelliğim yüzünden geldi zaten.
Bütün sene matematik notlarım hep kötüydü. Ne yapsam başaramıyordum. Ailemde çok baskı yapıyorlardı bana. Dananın kuyruğu 3 gün sonraki sınavda kopacaktı ve mutlaka o sınavı geçmem lazımdı. Ama ben geçemeyeceğimi biliyordum. Sonunda aileme mahçup olmamak için sınav sorularını çalmaya karar verdim .Kendime göre güzel bir plan yaptım. Hocamız soruları önceden hazırlayıp dolabına koyardı. Planıma göre gece okula gizlice girip soruları alacaktım sonra fotokopi çektirip yerine koyacaktım. okul kapandıktan sonra herkes çıkana kadar bekledim ve hava kararınca gizlice arka pencereden okula girip hocanın dolabına gittim. Kapağı açtığımda tam soruları alıyordum ki arkamdan bir ses “dur napıyorsun” dedi.bende korkudan dondum kaldım. Kafamı çevirdiğimde okulmuzun bekçisi Ahmet abiyi gördüm. Çok korkmuştum. Amet abi de beni tanımıştı hemen yanıma gelip beni sertçe omuzlarımdan tutup yere itti. “sen ne yaptığını sanıyorsun” burda dedi. Ben çok korkmuştum ve kurtulmak için her şeyi yapmaya hazırdım. Birden aklıma Amet abinin her fırsatta kıaza okul eteğimden bacaklarımı süzdüğü geldi. Belki bunu kullanabilirdim. Hemen ağlamaklı bir ses tonuyla”Ahmet abi yalvarırım bırak beni başkasına söylersen mahvolurum ne istersen yapmaya hazırım\” dedim. Tabi bunu derken gözlerimi Amet abinin pantolonuna dikmiştim. Amet abi akıllı adamdı tabi hemen anladı ne demek istediğimi. Benim aklımda onu sadece sözlerle oyalayıp kandırmak vardı. Ama Ahmet abi birden üstüme yürümeye başladı ve “o zaman göster marifetlerini yoksa her şeyi müdüre anlatırım” dedi ve fermuarını açıp pantolonundan kocaman yarrağını şaşırdı. Daha önce elbette erkek arkadaşımla oral sex yapmıştım ama Ahmet abinin organı gerçekten çok büyüktü ve ben heyecandan hala titriyordum. Aletini getirip başıma dayayınca ne istediğini anladım. Artık başka çarem yoktu. o kocaman alete önce bir baktım sonra elime alıp sıvazlamaya başladım. ama o ağzıma doğru itiyordu yarrağını. Bende mecburen o büyük yarrağı ağzıma aldım ve korkuyla yalamaya başladım. Yaladıkça ağzımda büyümeye başlamıştı Amet abinin aleti. Bu da hoşuna mı gitti tabi. Bende daha iştahlı yalamaya başladım. Erkek arkadaşımınkine hiç benzemiyordu. Hem daha büyük hem daha kalındı. Ben yaladıkça amımın sulanmaya başladığını hissediyordum ve çok hoşuma gitmişti. O gece Ahmet abinin iri aletine uzun süre sakso çekip onu boşalttım. Daha fazlasını istemedi ama öyle tahrik olmuştum ki istese seve seve yapardım. İşim bitince Ahmet abi gitmeme izin verdi. Tabi bir kıyak olarak sınav sorularının fotokopisini  çekip almama göz yumdu. İşte arkadaşlar benim hikayem böyle. O gece Ahmet abi sayesinde hem soruları alı sınavı geçtim. Hemde hiç görmediğim kadar büyük bir aletin tadına bakmış oldum. Bu aralar erkek arkadaşımla da aram kötü. Acaba Ahmet abiyi ziyaret mi etsem ne dersiniz?

3 Ağustos 2016 Çarşamba

Grup Sex İzmir’li ile Başka Güzel

Selam sex hikayeleri severler. Adım Onur ve 25 yaşında bir gencim. İzmir’de üniversitede okuyorum. Okuldan Sıla adında bir sevgilim var. Onunla daha ilk yıldan beri beraberiz. Zengin bir ailenin kızı ve biraz da şımarık diyebilirim. Çok da seksi bir kızdır ve seksi de her zaman uç noktalarda yaşamayı sever. Onunla harika geceler ve harika seks hikayeleri yaşadık. Ama asıl anlatmak istediğim onunla yaşadığımız Grup sex hikayeleri.
Çünkü sevgilim her ortamda dikkat çeken tavırları ve seksiliği ile her zaman göz dolduran bir kızdır. Her erkek onu sikmek için can atar eminim. Yine öyle  bir günde bir mekanda herkesin gözü sevgilimin üzerindeydi. Benim de o akşam aklıma sevgilimin başkaları tarafından sikildiği ve benim de onu izlediğim düşüncesi girdi. Ama bunu ona nasıl söyleyeceğimi bilemedim. Bu düşünce aklımı kemirip durunca alkolün de etkisi ile daha fazla dayanamadım ve sevgilime bu düşüncemi söyledim. O da zaten dünden hazırmış hemen akşamdan beri kendisini kesenlerden birini koluna taktı ve birlikte taksiye binerek eve geçtik. Eve geldiğimizde sevgilim zaten zil zurna sarhoştu ve bu da onun en seksi haliydi. O anda her erkeği baştan çıkarabilirdi. Biz de iki erkektik ve sevgilim hemen dans ederek soyunmaya başladı. Diğer adamın adını bile bilmiyorduk. Ama adam sevgilime bakarken gözleri fal taşı gibi açılmıştı. Bu kadar beğenildiğini fark eden sevgilim de hemen soluğu adamın yanında aldı ve kucağına oturdu.
Ama adamın beklemeye hiç tahammülü yoktu. Hemen sevgilimi yatırıp amına yapıştı ve yalamaya başladı. Ben de o sırada onları izliyor ve azdıkça azıyordum. Daha sonra sevgilim beni de yanına çağırdı ve onu tost yapmamızı istedi. Biz de istediğini yaptık ve kızı aramıza aldık. Ben sevgilimi götten sikmeyi daha çok seviyordum. O yüzdem adam amından ben de götünden girdim. Sevgilim iki adam tarafından sikilirken fena halde zevk sesleri çıkartıyor ve inim inim inliyordu. Bu gerçekten de harika bir şeydi. Onun inleme sesleri benim de aklımı başımdan almıştı. Bu şekilde kaç dakika sürdü bilmiyorum ama o gece sabaha kadar dinlenip dinlenip grup seks yaptık.