3 Temmuz 2016 Pazar

Öyle Bir Sikti ki Perişan Oldum

Selam seks hikayesi okumayı sevenler. Ben evli ve namusuna düşkün bir bayanım. Evlendikten sonra da asla kocamı aldatmadım. Hatta burada bu hikayeyi anlatmaya bile utanıyorum ama olanlar oldu bir kere. Bu hikayemi aldatma hikayesi diye de düşünmeyin. Ben size kocamla aramızda yaşanan ilk gecemizi anlatmak istiyorum. O gece düğün bitmiş ve evimize gelmiştik. Ben o kadar çekiniyordum ki hatta gerdek odasına girdiğimizde kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyordu. Ama kocam benim karşımda gayet rahattı ve hiç benden çekinmeden hemen çırılçıplak soyundu. Ben ise kocamın sikini gördüğümde korkum ikiye katlandı. Gerçekten de devasa bir siki vardı. Hatta kıl kökleri bile oldukça kalındı. 
Ben evlenmeden önce porno film izler orada olan yarakların ne kadar büyük olduğunu düşünürdüm. Ama benim kocamın yarağı oradakilerden de büyüktü. Midem bulanmıştı zaten ilk defa yarak görüyordum birde bu kadar büyüğünü ilk defa görmüştüm. Kocamın yarı kalkmış yarağı bile beni korkutmaya yetmişti. Neyse ben soyunmaya başladım ama kocam beni durdurdu ve kendisinin soymak istediğini söyledi. Bir yandan soyuyor bir yandan da her yerimi yalıyordu. Amıma geldiğinde ise sikini sürtmeye başladı ben o an zevkten bayılacağımı sandım ve bir anda kol gibi kalın yarağını amıma kökleyiverdi.  Kocaman yarak kızlığımı delip geçerken gerçekten de fazlası ile acıtmıştı. 
Canımın acımasına rağmen kocam durmuyor sokmaya devam ediyordu. Ben neden böyle yaptığın anlam verememiştim ama daha sonra öğrendim ki kan gelmediği için yapıyormuş. Ben ise zevkten öleceğim diye düşünüyordum hatta bu zevkin bitmesini bile istiyordum. O gece beni sike sike mahvetti ama kan akmadı amımdan. Sonra da beni sabahı bile beklemeden hemen aldı ve doktora muayeneye götürdü. Kızlık zarım geride olduğu için o gece amımdan kan gelmemiş ama ben kocamın bana güvenmemesine çok kırıldım. O kadar canımı yaktı ki sikerken ben de zevk alıyorum diye kendimi avuttum. Kocam beni inlete inlete kalın sikiyle hala sikmeye devam ediyor ama ben hala kız olarak kalmaya da devam ediyorum. 

0 yorum:

Yorum Gönder