7 Mart 2016 Pazartesi

Olgun ve tecrübeli kadın sikmek güzel oldu

Selamlar bütün Porno hikayeleri yazarları ve okuyanları. Gerçekten başınızdan geçen hikayeleri okumaktan zevk alan birisi olarak sizlerle kendi gerçek hikayemi de paylaşmak istiyorum. Benim adım Oran 25 aşında genç ve yakışıklı bir delikanlıyım. Bir benzinci de pompacı olarak çalışıyorum. oldukça yakışıklı bir genç olduğum için gelen müşteriler sık sık bana asılırlar. bende aralarında hoşuma giden genç çıtırları hiç affetmem. Ama size anlatacağım olay genç çıtırlarla değil olgun ve tecrübeli bir kadınla yaşadığım maceradır.
Tabi bu konudaki fikrimi de en son söylemek istiyorum.
O gün hava çok sıcaktı. Bizde sıcaktan korunmak için diğer pompacı arkadaşlarla ofiste oturuyorduk gelen olursa sırayla çıkıyorduk. Birden lüks siyah bir gelince sıra bende olduğu için ben çıktım. Arabaya yaklaştım be ne kadarlık diye sordum. Siyah pencere yavaşça açıldı ve 40-50 yaş arasında süper makyaj yapmış bir kadın fulle dedi. Bende depoyu açıp doldurmaya başladım. Kadının karizması aklıma takılmıştı. Dikiz aynasından beni seyrettiğini de görebiliyordum. İşim bitince fişi aldım ve camın yanına gidip kadına verdim.
O da ban 200 tl ve bir kart uzattı sonra camını kapatıp gitti. Para üstünü bahşiş olarak bırakmıştı ama karta bakınca bir ev adresi vardı ve altında “akşama bekliyorum yakışıklı” yazıyordu. Bir de dolar işareti vardı. Sanırım kadında her dişi gibi benden etkilenmişti. Bugüne kadar hep genç kızları sikmiştim ve onlara çok şey öğretmiştim sikişirken. Artık belki de tecrübeli ve yaşlı bir kadından öğreneceklerimi öğrenme vakti gelmişti. Hem notun sonundaki dolar işareti bu işten pişman olmayacağımı gösteriyordu. Akşam en güzel kıyafetimi giyip kadının verdiği adres gittim. gittiğim yer kocaman müstakil bir evdi. Kapıyı çaldım. Bir hizmetçinin açmasını bekliyordum. Ama bana kartı veren kadın karşımda duruyordu. Üstünde ince bir gece elbisesi vardı.
Bana “Hoş geldin yakışıklı gel içeri” dedi. Bende kadının peşine takılıp içeri girdim. Kadın gündüz sandığımdan daha yaşlıydı. En az 50 olmalıydı ama vücudu ala çok bakımlı ve düzgündü. Bunu sevmiştim. Kadın beni bir odaya götürdü odanın her tarafı kırmızıydı ve masada içkiler vardı. Ne içeceğimi sormadan ban bir viski doldurup verdi. Kendisi de aynısından içiyordu. Benimle konuşacak mı diye bakıyordum ama konuşmaya pek niyeti yoktu. Hemen icraata başlama istediği belli oluyordu. Açıkçası ilk defa başıma geldiği için bu jigololuk hoşuma gitmişti. Demek böyle oluyordu bu işler. Ben otururken kadın bana yaklaştı ve yanıma oturup elini aniden sikime attı. Hazırlıksız yakalandığım için hoplayınca elimdeki bardak düşüp kırıldı ama kadının umurunda olmamıştı. yarrağımı özenle okşamaya başladı. İlk elini attığında dokunuşundan tecrübesini belli ediyordu öyle bir okşuyordu ki benim alet anında dimdik oldu.
Sonra fermuarımı açıp ağzına alıp yaşamaya başladı ben hiç bir şey yapmıyordum. Sikimi ustaca yalıyordu zevkten ölecek gibiydim ama kadın boşaltmak istemediği için küçük molalar veriyordu. Gerçekten tecrübeli olduğu belliydi. Sakso bitince kendide soyundu. Yaşına göre diri memelerini ağzıma dayadı ve bana yalattı sonrada beni yatırarak üstüme çıktı ve dimdik yarrağımı hala sulu amına alarak üstümde zıplayarak kendini bana güzelce siktirdi. O gece yaşlı ama tecrübeli kadınla harika bir sex partisi yaptım. Çoğu genç kız bu kadının eline su dökemezdi yatakta. Bende defalarca sikerek gerekeni yaptım. ama onun tecrübesi yanında çocuk gibi kalmıştım. Beni uğurlarken cebime bir şeyler koydu: Çıkınca baktım 1000 dolar bırakmış sağolsun. Bu jigololuk çok hoşuma gitmişti. Artık her fırsatta olgun ve tecrübeli kadınları kovalıyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Archive